Fokmerries

Met de volgende paarden wordt momenteel gefokt:

Urescauta: zij is een stermerrie van de Rohdiamant/Donnerhall zoon en topvererver in Duitsland Royal Dance, uit een moeder van grandprix hengst Krack c. De Briolita stam waar zij uit komt is heel beroemd in Holland. Drie half zusters van haar waren kampioen van Noord holland en tweede en derde en zevendevan heel Nederland!!! Dit is vrij uniek. Zelf is zij al moeder van Gucci, kampioen van Frankrijk bij de driejarigen, Danseur, vierde bij de zesjarigen en Elsa, van Lord Loxley die in Engeland furore maakt. Helaas kan zij niet meer drachtig worden maar met drie dochters wordt de fokkerij voortgezet.

Vrouwkje: is een dochter van de veel te vroeg overleden Argentinus zoon Amsterdam die met heel weinig produkten een deelnemer had in Beijing op de olympische spelen.
De moeder is een preferente dochter van de beroemde Ramiro en dan een preferente dochter van de trakehner Doruto. Uit deze moederlijn zijn meerdere grandprixpaarden gekomen.
Omdat zij zelf een ongeluk heeft gehad is zij enkel voor de fokkerij gebruikt en daarin is zij erg succesvol. Kinderen zijn altijd erg mooi, kunnen best bewegen en hebben
een lief karakter. Veel tevreden eigenaren van haar produkten. Voor 2021 drachtig van Ivanhoe, de succesvolle Millennium Hohenstein zoon.

Bacharel: is een dochter van His Highness uit een keur merrie van Ferro en daarna een Donnerhall en een Rubinstein. Droomhengst His Highness is zeer jong gestorven maar blijkt een topvererver te zijn. Hij was een Hohenstein uit een Donnerhall moeder en nog nooit had men zo`n mooie kampioen in Hannover gezien. Uit deze duitse moederlijn komen vele toppaarden. Bacharel is een grote zwarte merrie en zusje van de moeder van de populaire dekhengst Galaxie! Zij heeft vier produkten van Herzensdieb,waarvan er twee in Nederland staan voor de hengstenopfok. Is nu drachtig van Don Dante een jonge premiehengst van Don Index.

 

France: is een dochter van Donautanz uit Urescauta. Donautanz is een zoon van De Niro uit een Caprimond merrie en was zeer succesvol in de fokkerij. France combineert het bloed van Krack c x dubbel Donnerhall, Rohdiamant en de legendarische Caprimond. Zij is een halfzus van Gucci, kampioen van Frankrijk, Danseur en Kleopatra beiden behorend tot de franse top! Zelf al moeder van J'adore, succesvol deelnemer in Saumur. Voor 2021 niet drachtig.

 

Geneteuse: is een dochter van de trakehner kampioen Herzensdieb uit Bacharel. Zij is dichte familie van de succesvolle hengst Galaxie. Alle grote verervers zoals His Highnes, Ferro, Donnerhall, Rubinstein en Hohenstein zitten in haar pedigree, soms twee keer. Een volle broer is Kir Royal van Julien Vincent, kandidaat voor het wk te Verden! Voor 2021 drachtig van Lowlands, de spektaculaire Millennium Donnerball zoon!

Link: Filmpje Geneteuse

Joie de Vivre: is een dochter van Beltano uit Urescauta. Beltano, een Belissimo x Hohenstein x Donnerhall is nu in Amerika bij een olympische ruiter. Joie is een goed ontwikkelde merrie en zusje van France, frans kampioen Gucci, Danseur en Kleopatra. Zeer interessante fokmerrie met alle tophengsten in haar zeer succesvolle moederlijn. Voor 2021 drachtig van Ivanhoe.

 

Layla: is een dochter van For Romance uit Geneteuse. For Romance behoeft geen toelichting en de combinatie met Geneteuse heeft geresulteerd in een zeer fraai paard met extra bewegingen! Layla heeft een zeer vriendelijk karakter en is voor 2021 drachtig van haar eerste kind, vader Ivanhoe.