Te Koop

Meer foto's kunt u vinden in fotoalbum.

 

 

Renoir: 2021, zwarte hengst van Ivanhoe uit Vrouwkje en halfbroer van Fernandel enz.

Verkocht

 

 

 

Renaisance: 2021 merrie van Ivanhoe uit de For Romance dochter Layla. Moeder is zuster van Notorious, kampioen van Frankrijk.

Verkocht

 

 

Rhea: 2021,zwart bruine merrie van Lowlands uit Geneteuse. Halfzus van Notorious, kampioen van Frankrijk 2021!

Verkocht

 

 

 

Pastorale: mei 2020, dochter van Ivanhoe en Vrouwkje.

Verkocht

 

 

 

Promesse,: juni 2020, dochter van Ivanhoe en France.

 

Niet te koop

 

 

Omar: mei 2019 is van de spectaculaire Quantensprung zoon Q Sieben uit Geneteuse. Geneteuse is de volle zuster van Kir Royal, één van de beste vierjarigen van Frankrijk. Het is een neefje van de welbekende hengst Galaxie.

Verkocht

 

 

Opale: mei 2019, bruine merrie, vader Ivanhoe en moeder France (Donautanz x Royal Dance). Dubbel Caprimond, dubbel Donnerhall en Millennium lijkt een prachtige combinatie en dat is aan Notre Dame te zien.
Alterrupsgaard Cassidy is ook zo,n combinatie. France heeft dit jaar J'adore geselecteerd gekregen voor het Franse kampioenschap in Saumur.
France is een zusje van de franse kampioen Gucci. Uit deze merrielijn zijn al veel kampioenen geboren

Verkocht

Orinoco: mei 2019, bruine hengst van For Dance uit Vrouwkje. Dit hoog benige chique veulen is een broertje van vele succesvolle paarden, zoals Fernandel, Granit, Ideal, Dauphine, etc. Vrouwkje is een Amsterdam x Ramiro x Doruto en fokt formidabel.

Verkocht

 

Osiris: mei 2019, bruine hengst van For Dance x de Painted Black dochter Aurora. For Romance zoon For Dance won zijn kwalificatie voor het Bundeschampionat. Hij lijkt een top vererver te worden die een super karakter geeft. Een zoon van Aurora, Henri ontwikkelt zich spectaculair onder Rebecca Rooke. Olympisch deelnemer Pop Art komt uit een zusje van haar

Verkocht

Notre Dame: mei 2018, zwarte merrie, vader Ivanhoe en moeder France (Donautanz x Royal Dance). Dubbel Caprimond, dubbel Donnerhall en Millennium lijkt een prachtige combinatie en dat is aan Notre Dame te zien.
Alterrupsgaard Cassidy is ook zo'n combinatie. France heeft dit jaar J'adore geselecteerd gekregen voor het franse kampioenschap in Saumur.
France is een zusje van de franse kampioen Gucci. Uit deze merrielijn zijn al veel kampioenen geboren.

Verkocht

Notorious: april 2018 is een zwartbruine hengst van For Dance uit Geneteuse (Herzensdieb x His Highness).
De hengst Galaxie is een neefje van hem! Geneteuse is een volle zuster van Kir Royal, geselecteerd voor het franse kampioenschap 2018. Qua bloedvoering uniek want na His Higness, Ferro, Donnerhall en Rubinstein.
Notorious heeft alles en voor de hengsten opfok zeer interessant.

Verkocht

Nostradamus: maart 2018, donkerbruine hengst van For Dance uit Vrouwkje (Amsterdam x Ramiro). For Dance (For Romance x Rubiloh) lijkt een van de beste For Romance zoons.
Hij was in 2017 derde op het bundeschampionat en is onderscheiden op zijn veulens. Ze zijn fraai en opvallend mak.
Vrouwkje bracht reeds verschillende uitstekende dressuurpaarden zoals Fernandel en Granit.

Verkocht

Noblesse Oblige: maart 2018, donkerbruine merrie van Ivanhoe (Millennium x Hohenstein) uit Joie de Vivre (Beltano x Royal Dance)
Dit zeer edele veulen is bijzonder interessant gefokt. Ivanhoe was reservekampioen van zijn hengstenproef en Joie is een zusje van frans kampioen Gucci.
Beltano (Belissimo x Hohenstein x Donnerhall) is nu grandprix en wordt in Amerika voorbereid op het internationale werk.

Verkocht

Merlin: mei 2017, bruine hengst van Ovaro uit Helene, (Delatio x Royal Dance). Hoogbenig en veel uitstraling kenmerken Merlin. Extra karakter. Ovaro is een elite trakehner van de combinatie Hohenstein x Kostolany. Moeder Helene is zeer interessant gefokt als dochter van de internationale grandprix hengst Delatio (De Niro x Rubinstein) uit de Royal Dance (Rohdiamant x Donnerhall) merrie Urescauta. Zij bracht met Gucci al een frans kampioen en Danseur is ook erg succesvol op landelijk niveau. Heel veel grandprix genen in 1 veulen en uit een super moederlijn met vele kampioenen.

Link: Merlin

Verkocht

Mistral: : juni 2017. Zwart bruine hengst van For Dance uit Aurora (Painted Black x Pretendent). Extra bewegend zeer fraai veulen uit de moederlijn van Vincent en het olympische paard Pop Art. For Dance is als zoon van For Romance een van de meest gebruikte hengsten in Duitsland en veel zonen zijn al geselecteerd voor veilingen. Zeer interessant voor hengstenopfok!

Link: Mistral

Verkocht

Legendary: juni 2016. Bruine hengst van Beltano uit Aurora (Painted Blackx Pretendent).
Dit goed ontwikkelde fraaie veulenheeft met de genen van Bellissimo/Hohenstein/Donnerhall en Painted Black alles in zich om een topper te worden. Neefje van de befaamde Pop Art. Zusje Elegance met hoge cijfers gekwalificeerd voor Saumur. Ook iets voor de hengstenopfok.

Verkocht

Lovely Lady: juni 2016. Herzensdieb x Vrouwkje (Amsterdam x Ramiro x Doruto). Volle zuster van Fernandel en Granit die beide zijn gekwalificeerd voor Saumur 2016! Extra bewegend veulen met veel ras. Herzensdieb ontwikkelt zich tot een topvererver maar is helaas nu in Amerika.

Verkocht

 

Leonard: april 2016. Van de hanoveriaanse premiehengst Dondante (Don Index x Brentano) uit France (Donautanz x Royal Dance). France is een zusje van Gucci, frans kampioen! en Danseur vierde van Frankrijk! Dit best ontwikkelde gitzwarte veulen beweegt gemakkelijk en is een belofte voor de toekomst.

Verkocht

J'aime:geboren april 2014, Royal Dance x Ratoga (Gribaldi x Ferro). J’aime is best ontwikkeld en heeft veel ras en uitstraling. Volle broer van Baron, vijfde onder het zadel als driejarige op het Franse kampioenschap. Halfzusters Watoga en Atoga zz zwaar en internediair !!!

Link: J'aime

Verkocht

 

J'adore: juni 2014, van Herzensdieb uit France ( Donautanz x Royal Dance). Dit bruine merrieveulen is een volle zuster van Impressionante en lijkt wel een kopie van haar. Fantastisch karakter zoals alle Herzensdiebs. Ook interessant voor minder geroutineerde ruiter.

Verkocht

 

Kir Royal: juni 2015, zwarte hengst van Herzensdieb uit Bacharel (His Highness x Ferro x Donnerhall x Rubinstein). Volle broer van Geneteuse, Icarus ,Jade. Neefje van de populaire Galaxie, goedgekeurd bij het KWPN. Zeer lux veulen met veel houding

Link: Kir Royal

Verkocht

 

Basil: hij is een zoon van Painted Black uit Urescauta, geboren in 2006. Painted Black is het succes paard van Anky van Grunsven en een combinatie Gribaldi /Ferro. Urescauta , vader Royal Dance was één van de beste driejarige merries in NH uit een preferente Krack c. Basil is 1.68 groot, is beleerd en laat zich gemakkelijk bewerken.

Verkocht

 

 

 

 

 

Baron: hij is een zoon van Ratoga met als vader de Rohdiamant/Donnerhall zoon Royal Dance en geboren in 2006. Ratoga een dochter van Gribaldi uit een Ferro was als driejarige kampioen van NH.Baron is een grote ruin, 1.72 met een goed karakter en veel beweging onder het zadel. Op het fransekampioenschap in Saumur was hij vijfde onder het zadel!

Verkocht

 

Cyrano: Cyrano, geboren 7 juni 2007 is een zeer goed ontwikkelde ruin van de hannoveraanse topvererver Don Frederico uit de Gribaldi merrie Ratoga. Don Frederico, Donnerhall x Consul fokt sensationeel en is al vader van wereldkampioen Dramatic. Cyrano heeft veel uitstraling en beweegt met veel expressie.

Verkocht

 

Excellence: Excellence, geb juni 2009,is een merrieveulen van Lord Loxley uit Urescauta. Lord Loxley, zelf bundeschampion, is een van de beste verervers in Duitsland met vele kampioenen en in Nederland vader van Lord Leatherdale. Urescauta, zelf ster,vader Royal Dance, is een zusje van de reserve kampioen bij de driejarige merries Ermelo 2009 en al eerder een andere zus die derde was bij de nationale merriekeuring. Dit is vrij uniek!!! Excellence is correct, best ontwikkeld met veel ras en ze kan best lopen. Bovendien heeft ze een heel vriendelijk karakter. Ook later als fokmerrie zeer interessant!

Verkocht

Elegance: Elegance, geboren 5 mei 2009 is een dochter van de Weltmeyer zoon Welthit 2. uit Aurora. Grandprix hengst Welthit 2 heeft al vele grandprix paarden gebracht en is voor zijn fokkerij onderscheiden met het keurschap. Aurora is een zeer fraaie Painted Black halfzuster van de moeder van Pop Art, het wereldpaard van Ashley Holzer. Elegance is een bloederig zeer correct en langbenig veulen met een prachtig hoofdje.

Verkocht

Esperance: Esperance, geboren 10 mei 2009 is een dochter van Gribaldi uit Vrouwkje. Gribaldi, zelf aktief op het hoogste niveau geeft wereldtoppers als Painted Black, Totilas enz. Vrouwkje is een dochter van de Argentinus zoon Amsterdam uit een preferente Ramiro en grootmoeder is een preferente Doruto. Esperance is zeer goed ontwikkeld, correct en kan extra lopen.

Verkocht

Fernandel: Fernandel, geboren 30 4 2010. Hij is een prachtige donkere jaarling van de top Trakehner kampioen Herzendiep en moeder Vrouwke. Zijn loop en bewegingen zijn fantastisch. Het is een plezier om naar dit paard te kijken. Normale prijs.

Verkocht

 

Galant: Een bruine hengst van Royal Dance uit Aurora. Veulen met veel uitstraling en excellente bewegingen. Naaste familie van Pop Art van Ashley Holzer.

Verkocht

 

 

Geny: Bruine hengst van Stradivari uit Ratoga. Fors correct veulen, en broertje van topdressuurpaarden. Ratoga is een van de beste Gribaldi fokmerries ter wereld.

Verkocht

 

 

Gucci: Donkerbruine merrie van de Sir Donnerhall zoon Cadans M uit Urescauta. Dubbel Donnerhall uit een zeer interessante top moederlijn met vele kampioenen. Kampioen van Frankrijk, driejarige merries

Verkocht

 

 

Granit: Donker bruine hengst van Herzensdieb uit Vrouwkje. Zeer edel veulen, ook voor eventing zeer interessant. Volle broer van Fernandel.

Verkocht

 

 

Henri: juni 2012, Royal Dance x Aurora (Painted Black). Zwarte hengst met een zeer fraai hoofd. Zusje Elegance gekwalificeerd voor Saumur met 79 %! Neefje van de beroemde Pop Art (Ashley Holzer). Rohdiamant/Donnerhall/Gribaldi en Ferro in één veulen.

Verkocht

 

Hatoga: mei 2012 , Delatio x Ratoga (Gribaldi x Ferro). Fraai veulen met extra bewegingen. Ratoga , index 160 is de derde hoogste Gribaldi. Delatio (De Niro x Rubinstein) Gribaldi en Ferro uit een fantastisch fokkende kampioens merrie. Zesde in Saumur!

Verkocht

 

Heureuse: april 2012, Herzensdieb x Vrouwkje (Amsterdam x Ramirox Doruto). Zeer fraai veulen met een bijna Arabisch hoofdje. Elite vererver Herzensdieb lijkt een gouden combinatie met deze sterk fokkende Vrouwkje. Is weer drachtig van hem.

Verkocht

 

Icarus:april 2013, Herzensdieb x Bacharel. (His Highness x Ferro x Donnerhall x Rubinstein). Deze zwarte edele hengst heeft bijzonder veel houding en kan best lopen. Elite vererver Herzensdieb met het befaamde Hohenstein bloed in combinatie met dubbel Donnerhall lijkt een gouden kruising.

Verkocht

 

Iris: mei 2013, Hofrat x Urescauta (Royal Dance x Krack C). Dit zwarte merrieveulen van een van de beste Gribaldi zonen is werkelijk een beauty. Dit is niet verwonderlijk, omdat verschillende zusjes van Urescauta kampioen van Noord-Holland waren en landelijk drie in de top tien. Dit is echt uniek! Ook later als fokmerrie super interessant.

Verkocht

 

Ideal: juni 2013. Herzensdieb x Vrouwkje (Amsterdam x Ramiro x Doruto). Volle zuster van Fernandel en Granit. Extra bewegend veulen met veel ras. Herzensdieb ontwikkelt zich tot een topvererver en Frankrijk wordt op het wk in Verden vertegenwoordigd door een Herzensdieb zoon!

Verkocht

 

Impressionante: juni 2013, Herzensdieb x France (Donautanz x Royal Dance). Zeer modern hoogbenig merrieveulen met het bloed van De Niro, Rohdiamant, Donnerhall en dubbel Caprimond. Kan super lopen en is iets aparts om te zien. Moederlijn geeft vele kampioenen met een fantastisch karakter. Elite vererver Herzensdieb breekt door met zijn kinderen. Frankrijk wordt op het WK in Verden dit jaar vertegenwoordigd door een Herzensdieb zoon!!!

Verkocht

Jade: mei 2014, Herzensdieb x Bacharel (His Highness x Ferro x Donnerhall x Rubinstein). Zwart bruin hengstveulen met veel uitstraling. Dit neefje van de nieuwe Hollandse tophengst Galaxie beweegt met veel elan en is commercieel erg interessant. Alle grote namen zitten in zijn afstamming!

Verkocht

 

Jules: mei 2014, Beltano x Vrouwkje (Amsterdam x Ramirox x Doruto). Apart donkerbruin hengst veulen. Heel veel houding en uitstraling. Broer van Dauphine, erg succesvol in de sport, en Fernandel. Beltano is met zijn afstamming van Belissimo x Hohenstein x Donnerhall super gefokt en is niet alleen beeldschoon, maar deed zijn proef met erg hoge cijfers.

Verkocht

 

Kleopatra: april 2015 , Herzensdieb x Urescauta (Royal Dance x Krackc). Dit chique merrieveulen met erg lief karakter is bijzonder interessant gefokt met elite vererver Herzensdieb als vader en Urescauta is de moeder van Frans kampioen Gucci en vierde bij de zesjarigen Danseur. Ook Elsa in Engeland lijkt fantastisch.!

Verkocht

Link: Kleopatra

 

Kaprimon: mei 2015, zwart bruine hengst van Beltano uit Vrouwkje (Amsterdam/Ramiro/ Doruto). Zeer lux veulen met veel uitstraling. Broer van Dauphine en Fernandel zeer succesvol in de sport. Beltano is een van de meest gevraagde hengsten in Duitsland en lijkt een topper te worden in zowel sport en als fokhengst.

Verkocht

 

Kyrios: mei 2015,bruine hengst van Beltano uit Aurora (Painted Blackx Pretendent).
Dit goed ontwikkelde fraaie veulenheeft met de genen van Bellissimo/Hohenstein/Donnerhall en Painted Black alles in zich om een topper te worden. Neefje van de befaamde Pop Art.Zusje Elegance met hoge cijfers gekwalificeerd voor Saumur. Ook iets voor de hengstenopfok.

Verkocht